Sneeuwschoen wandeling

Op naar Saalbach!

Met de auto, trein of vliegtuig

Route, plattegrond en vignet

Een Autobahn Vignet voor een rit naar Saalbach - Hinterglemm is niet nodig. Je gaat voor Kufstein de grens over en daarna verlaat je de autobaan. Het is dan nog ongeveer 2 uur rijden (± 100 km) over de provinciale weg tot aan Saalbach.

Autoroute naar Saalbach

De reistijd van Utrecht naar Saalbach bedraagt ± 10:30 en is 974 km lang. Voor de beste route naar Saalbach volg je de plaatsen Dortmunt, Siegen, Frankfurt am Main, Würzburg, Nürnberg, Ingolstadt en München. Bij Mühlbach (Oberaudorf) ga je de grens over. Om de weg te vervolgen is geen Autobahn-vignet nodig. 

Met de trein naar Saalbach

Ook de trein is een mogelijkheid om lekker ontspannen in Saalbach-Hinterglemm te komen. Het dichtstbijzijnde station is Zell am See, een trein ticket boek je bijvoorbeeld via NS International. Een retourtje van Utrecht naar Zell am See is er al vanaf € 85,-. De reis duurt ongeveer 10 uur en je moet 3 keer overstappen. De resterende reistijd van Zell am See naar Saalbach bedraagt 20 minuten. Je kunt je weg vervolgen met de bus of met een taxi. De bus rijdt 1 of 2 keer per uur van Zell am See naar Saalbach.

Met de bus naar Saalbach

Wil je op wintersport of zomervakantie naar Saalbach dan kun je een busreis inclusief accommodatie boeken bij Sunweb. Je kunt ook een losse busreis boeken bij Interbus.

Bekijk busreizen

Vliegtuig

Wil je nog sneller in Saalbach zijn, neem dan het vliegtuig naar Salzburg. De vluchttijd van Amsterdam naar Salzburg is 1:20 uur. Daarna is het nog 100 km (1:40 minuten) reizen per taxi of bus. 

Plattegrond Saalbach

Saalbach - Hinterglemm, Fieberbrunn en Leogang liggen in de deelstaat Salzburgerland. Saalbach - Hinterglemm ligt op een hoogte van 1.003 meter en heeft 2.800 inwoners. Fieberbrunn ligt op een hoogte van 790 meter en heeft 4.333 inwoners. Leogang ligt op een hoogte van 788 meter en heeft 3.358 inwoners.