Zwembad Kapt'n Hook in Saalbach

Zwembaden en zwemmeren

Zwemmen en zwembaden

Even een dagje rust tussen het wandelen en fietsen door? Saalbach heeft voldoende mogelijkheden om tot rust te komen. Je kunt gaan zwemmen bij de zwembaden of de Zellersee, Maar je kan ook heerlijk tot rust komen in de Tauern Spa.

Zwembad Käpt'n Hook

Aan de rand van Saalbach vind je het buitenzwembad Käpt'n Hook. Het zwembad is bij goed weer geopend van midden mei tot midden september. Het zwembad biedt een wateroppervlak van 1.000 m2 met diverse glijbanen, wildwaterbaan, massagestralen en diverse waterbekkens om in te zwemmen en te spelen. De groene ligweides nodigen uit om lekker te zonnen, te spelen en te genieten van de bergen. Voor eten en drinken kun je terecht in het panoramarestaurant op het scheepsdek van waar je het zwempark en de bergen perfect kunt aanschouwen. Zwembad Käpt'n Hook is Joker Card partner en is daarmee op vertoon van de Joker Card voor een gereduceerd tarief toegankelijk.

Adres en contact

  • ERLEBNISBAD KÄPT’N HOOK
  • Glemmtaler Landesstraße 23 - SAALBACH
  • Google Maps
  • Telefoon: +43 6541 661125
  • E-mail: gesmbh@saalbach.at
zwembad

Zwembaden en meren in de regio

In de nabije omgeving van Saalbach vind je o.a. de volgende zwembaden en meren.

30 minuten v.a. Saalbach (26 km)

Tauern Spa Kaprun

Ga op ontdekkingsreis: waar eeuwig ijs wordt weerspiegeld in 2100 m² heerlijk warm water, begint een onvergelijkbare reis, die leidt tot diepe ontspanning en speciale geluksmomenten.

24 minuten v.a. Saalbach (18 km)

100% Freizeit / Zellersee

Bij de Zellersee heb je meerdere mogelijkheden. Je hebt binnenzwembaden, buiten zwembaden en je kunt ook zwemmen in het meer.

41 min v.a. Saalbach (27 km)

Erlebnisschwimmbad Obsmarkt

Het zwembad Obsmarkt biedt een welkome afwisseling van wandelen of fietsen op warme zomerdagen. De watertemperatuur in het zwembad ligt tijdens het badseizoen rond de 24 graden.