Bruisende aprés ski

Hinterglemm

Het levendige Hinterglemm is langgerekt en vergroeid met het nabijgelegen Saalbach. De vele restaurants en bars maken dit bergdorp uiterst sfeervol. Vanuit het dal vertrekken diverse mooie wandelroutes.

Accommodaties

Hinterglemm is ongeveer net zo groot als Saalbach en telt in totaal 255 accommodaties. Ook in Hinterglemm zijn de meeste accommodaties op loopafstand van de liften die aan weerszijden van het dal vertrekken. De accommodaties zijn verdeeld over o.a. 55 hotels, 145 appartementen en 25 pensions. De accommodaties kunnen geboekt worden via de lokale VVV (Tourismusverband) of via het verzamelde aanbod op onze website. » Zoek accommodatie

Top 5 hotels

Dit zijn de vijf meest geboekte hotels in Hinterglemm.

  1. Hotel Alpine Palace & Stammhaus Wolf
  2. Adler Resort
  3. Glemmtalerhof
  4. Alpin Juwel Hotel
  5. Hotel Alpenblick
Hotel Alpine Palace Hinterglemm

Plattegrond Hinterglemm

Bekijk hieronder de ligging van Hinterglemm op de kaart. Tevens zijn de liften en pistes in kaart gebracht (inzoomen). Hinterglemm ligt achter Saalbach en hier eindigt het Glemmtal en kun je niet verder.

Horeca

Hinterglemm telt 21-50 restaurants. De sfeervolle eetgelegenheden liggen voornamelijk in en rond het centrum en variëren van chinees en lokale keuken tot fastfood en overige. De discotheken vind je in en rond het centrum. in Hinterglemm zijn ongeveer 5 discotheken. Er zijn meer dan 15 bars, zowel in het centrum als op de bergen net boven het dal.