Goaßstall Hinterglemm

Feest vieren in al zijn facetten

Van gemoedelijke hutten, tot schirmbar tot discotheek... vier je feestje op je eigen manier

Après-ski

Voor een après-ski feestje - in welke vorm of hoe laat dan ook - zijn volop mogelijkheden in Saalbach Hinterglemm. Of dat nu een terras op de piste is, een kroeg in het dorp, een discotheek, stijlvolle wijnbar of een club met halfnaakte danseressen - alles is mogelijk! Overdag lonken 270 kilometer piste maar 's middags en 's avonds kun je de gezelligheid opzoeken in één van de cafés. Saalbach Hinterglemm behoort niet voor niets tot de meest geliefde Après-ski bestemmingen van Oostenrijk.

# Check de goedkoopste accommodaties

Tip
HINTERGLEMM, Schwarzacherweg 40

Der Schwarzacher

In de namiddag is de après-ski in de Schwarzacher een groot feest met een goede sfeer. Met mooie muziek en koude drankjes beloofd de Schwarzacher dat het een mooie après-ski belevenis wordt.

Tip
HINTERGLEMM - Reiterkogelweg 491

Goaßstall

De Goaßstall is het ontmoetingspunt in Saalbach Hinterglemm, het bevindt zich midden op de piste. In het bijgelegen restaurant kun je 's middags al genieten van een snack en 's avonds van een volledige maaltijd. Na een maaltijd kun je je uitleven in de après-ski die tot de late uren door gaat.

4 barren
SAALBACH - Schiliftstraße 542

Bauer's Schi Alm

Met 4 barren, elk een andere stijl, is Bauer's Schi-Alm dé plek om een geweldige après-ski ervaring op te doen. Geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant met nationale- en internationale gerechten.

SAALBACH - Eberhartweg 135

Bäckstätt Stall

Direct aan de voet van de skipiste bij de Bernkogel vier je de après-ski op de juiste manier. Op beide zonterrassen en de schirmbar zijn de vriendelijke serveerders aanwezig om er voor te zorgen dat je een geweldige ervaring krijgt.

FIEBERBRUNN - Lindau 17a

Biwak

De Biwak ligt bij het dalstation van de Streuböden in Fieberbrunn. Hier kun je tot in de kleine uurtjes door feesten, maar met de prachtige omgeving krijg je een fantastisch après-ski gevoel.

Live voetbal
HINTERGLEMM - Zwolferkogelweg 152

Hexenhäusl

De Hexenhäusl is een van de kleinste après-ski gelegenheden in Saalbach Hinterglemm. Het staat bekend om de regelmatige optredens van bekende muzieksterren en door de live voetbaluitzendingen van de Duitse Bundesliga.

live muziek
SAALBACH - Hinterhagweg 43

Hinterhag Alm

De Hinterhag Alm ligt direct aan de Kohlmais dalafdaling. Het beschikt over twee verdiepingen met elke dag live muziek. Door de live muziek is het een perfecte locatie om de après-ski te beleven.