Après-ski

Après-ski wordt groot geschreven in Saalbach Hinterglemm! Overdag lonken 270 kilometer piste maar 's middags en 's avonds kun je de gezelligheid opzoeken in één van de cafés, schirmbarretjes of discotheken.

Meer dan 40 gezellige hutten, talrijke sneeuwbarretjes, pubs en discotheken nodigen uit voor nafeesten en flirten. Saalbach Hinterglemm behoort tot de meest geliefde Après-ski bestemmingen van Oostenrijk.

Après-ski toppers

Goaßstall

HINTERGLEMM - Reiterkogelweg 491
Goaßstall
Tip
De Goaßstall is het ontmoetingspunt in Saalbach Hinterglemm, het bevindt zich midden op de piste. In het bijgelegen restaurant kun je 's middags al genieten van een snack en 's avonds van een volledige maaltijd. Na een maaltijd kun je je uitleven in de après-ski die tot de late uren door gaat.

Hinterhag Alm

SAALBACH - Hinterhagweg 43
Hinterhag Alm
live muziek
De Hinterhag Alm ligt direct aan de Kohlmais dalafdaling. Het beschikt over twee verdiepingen met elke dag live muziek. Door de live muziek is het een perfecte locatie om de après-ski te beleven.

Bäckstätt Stall

SAALBACH - Eberhartweg 135
Bäckstätt Stall
Direct aan de voet van de skipiste bij de Bernkogel vier je de après-ski op de juiste manier. Op beide zonterrassen en de schirmbar zijn de vriendelijke serveerders aanwezig om er voor te zorgen dat je een geweldige ervaring krijgt.

Bauer's Schi-Alm

SAALBACH - Schiliftstraße 542
Bauer's Schi-Alm
Met 4 barren, elk een andere stijl, is Bauer's Schi-Alm dé plek om een geweldige après-ski ervaring op te doen. Geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant met nationale- en internationale gerechten.

Biwak

FIEBERBRUNN - Lindau 17a
Biwak
De Biwak ligt bij het dalstation van de Streuböden in Fieberbrunn. Hier kun je tot in de kleine uurtjes door feesten, maar met de prachtige omgeving krijg je een fantastisch après-ski gevoel.

Der Schwarzacher

HINTERGLEMMM
Der Schwarzacher
In de namiddag is de après-ski in de Schwarzacher een groot feest met een goede sfeer. Met mooie muziek en koude drankjes beloofd de Schwarzacher dat het een mooie après-ski belevenis wordt.

Hexenhäusl

HINTERGLEMM - Zwolferkogelweg 152
Hexenhäusl
De Hexenhäusl is een van de kleinste après-ski gelegenheden in Saalbach Hinterglemm. Het staat bekend om de regelmatige optredens van bekende muzieksterren en door de live voetbaluitzendingen van de Duitse Bundesliga.

London pub

HINTERGLEMM - Dorfstrasse 140
London pub
De London Pub is de ideale plek om in een gezellige omgeving van live muziek te genieten of de lange nachten mee te maken in Hinterglemm. De Tanzhimmel is de plek om de après-ski te beleven, het bevindt zich in hetzelfde gebouw als de London Pub.

Dutch weekend Saalbach

Saalbach, Salzburgerland
Feest arrangement
  • centraal gelegen tussen Saalbach en Hinterglemm
  • groot wellnesscentrum 'Body & Soul Chillax'  (ca. 220 m²)
  • verblijf op basis van All Inclusive
Bekijk
v.a. € 277 incl. skipas