sleeën op de piste

Activiteiten buiten de piste

Naast skiën en snowboarden is er nog zoveel meer te doen in de winter in Saalbach Hinterglemm.

Winter wandelen

140 km wandelplezier

Gasten zonder ski-uitrusting kunnen voor een extra voordelige prijs een zonne-ticket kopen bij de liften om daarmee omhoog te gaan en te genieten van de mooiste winterwandelingen.

Begeleide wandelingen
Tevens kunnen wandelaars gratis deelnemen aan wandelingen onder aanvoering van een gids in de maanden januari, februari en maart. In zowel Saalbach als Hinterglemm vertrekken de gidsen op vaste dagen en tijden. Een begeleide wandeling duurt ongeveer 3 uur. Meer informatie: Hans Eder (State certified walking guides), Telefoon: +43 650 320 25 56

Let onderweg op - op sommige wandelpaden kun je skiërs of rodelaars tegenkomen. De gemarkeerde wandelpaden worden zoveel mogelijk geprepareerd. Maar onder bepaalde omstandigheden (hevige sneeuwval) is het mogelijk dat paden niet geruimd zijn.

Tennissen, Schaatsen en Curling

Tennis liefhebbers vinden in het Sportzentrum Hinterglemm de perfecte tennisbanen om een balletje te slaan. De tennisbanen zijn in de winter én zomer dagelijks geopend. In het Sportzentrum Hinterglemm kun je tevens schaatsen en curlen. Voor kinderen is er naast het sportcentrum een speeltuin met spookjesbos en een klimwand. Sportzentrum Hinterglemm is Joker Card partner.

SPORTZENTRUM HINTERGLEMM
Familie Telawetz
Dorfplatz 36, 5754 Hinterglemm
Telefoon: +43 6541 7403 of +43 6541 661125
gesmbh@saalbach.at
www.sportzentrum-hinterglemm.at